Kliki pildil ja liigu kodulehele

Monday, June 18, 2012

LOOVUSTOA SUVEKOOL TULEKUL. Teeme ise vilditud puulehed.

Loovustoa SUVEKOOLIS saab sel aastal maalida, meisterdada ja leiutada. JA SEDA ME TEEME IGAS LOOVUSTUNNIS!!! sõltumata teemast!

Esimeses tunnis ootab teid õpetaja Nataly ja meremaailm, edasi sukeldume lillede maailma, mis lõhnab ja kaunistab igat meie pilti ning kolmandas tunnis naudime maitseid ja elamusi: beebid töötavad marjadega ja suuremad lapsed küpsetavad kooke. Maalime kindlasti ka. Neljandas tunnis ootavad meid lambavillased tööd. Beebid naudivad pehmet  ja emad vildivad, suuremad lapsed teevad koos vanematega suvised kaunistused.

Võite juba kodus algust teha, siin on paar näpunäidet:

KUIDAS VILTIDA ROHELISI LEHTI.
Vaja läheb: rohelist villaloori, papist lehekeste lõiked, seep, vesi ja käterätik liigse vee kuivatamiseks, käärid.
Tee nii:
Lõika papist erineva kujuga lehelõiked. Aseta lõige villaloori tüki keskele ja mähi õrnalt vill ümber papist lehekese. Kinnita lahtised otsad seebiveega ja hakka ettevaatlikult vahutades lehekest hõõruma. Hõõru lehekest seebi ja vahuga kahelt poolt, kuni villaloor muutub tugevaks vildiks. Keskmiselt kulub lehekese viltimiseks 15-30 minutit.




Valmis lehekest loputa kraani all, kuivata ja seejärel lõika ettevaatlikult kääridega mööda serva leheke lahti. Eemalda papist lõige. Nii saad ühe viltimisega kaks ühesugust lehte.

SUVEKOOLIS me valmistame koos lastega erinevaid kaunistusi villaloorist ja heidest. Sobitame valmisehetd kokku ja te saate kodus viimistleda näiteks ühe armsa uksepärja. Imelised vildist lilled saavad lapsed ja vanemad valmistada mängleva kergusega!
Kohtumiseni LOOVUSTOA SUVEKOOLIS!



Vildist kaunistustega kootud uksepärg saab valmis järgmine kord.

No comments: