Kliki pildil ja liigu kodulehele

Tuesday, December 2, 2008

TASUTA ÜRITUSED LOOVUSTOA ÕPILASTE PEREDELE


Fotod: Kärt Ründva














Tasuta ettevõtmised Loovustoa õpilastele:

Selle aasta avaüritus täiskasvanutele koos lastega ehk "Mokalaat" toimub neljapäeval 18. septembril kell 19-20 Pirita Vaba Aja Keskuse kunstiklassis. Alustame tutvumist uudse materjaliga ja teeme nipsasjakesi. Teemaks: lihvime kive (uus ja pehme kivim, tutvume kivi võimalustega, hiljem (isadepäevaks) hakkame esemeid või kujusid valmistama), lihvitud kividest saame ripatsi või aroomiõli aluse. Kipsist magnetite tegemine sobib ka lastele. Eelregistreerimine on vajalik: info@loovustuba. Üritus on Loovustoa õpilastele ja vanematele tasuta.


Olete oodatud täiskasvanute meisterdamistundi, ISADEPÄEVA MOKALAADALE: 23 oktoobril kell 19-20 Pirita VAKi kunstiklassis. Jätkame tööd talgikiviga, töötleme kivitükid ja anname neile ilusa vormi. Eelteadmisi ei ole vaja. Kivi on pehme ja kuulekas. Lihtsate töövõtetega saate vormida kauneid asju. EELREGISTREERIMINE ON VAJALIK: info@loovustuba.ee. Osalejate arv piiratud. Loovustoa õpilaste peredele on mokalaat tasuta.


Mokalaat toimub neljapäeval 27.11 kell 19-20, Pirita VAK kunstiklassis. Loovustoa täiskasvanute meisterdamistund Mokalaat: "MAALILINE TEKSTIIL - jõulumustrid". Kaasa võtke heledamat värvi t-särk või tekstiilist poekott, linik vm puuvillane ese. VAJALIK eelregistreerimine: info@loovustuba.ee.
Loovustoa õpilaste jalutuskäik KUMU saalides toimub 29 novembril kell 11. Jalutuskäik sobib lastele alates 2 aastast. Kava ja külastus on Loovustoa Lastele tasuta - ainult saatjatel-täiskasvanutel tuleb lunastada 3 korruse saali muuseumipääse kassas. VAJALIK EELREGISTREERIMINE: info@loovustuba.ee, andke märku kui olete tulijad.

No comments: