Kliki pildil ja liigu kodulehele

Monday, August 9, 2021

UUS TUNNIPLAAN. 13 septembril algab uus hooaeg.


 

Miks peaksid valima oma lapsele just Loovustoa loovutunnid?


Sest need on parimad, traditsioonilise algupärase loovõpetuse formaadiga loovustunnid, mis on loodud lapse arengu toetamiseks ning on väga pere ja lapsesõbralikud.


Milles see väljendub?


☀️ Esiteks loovustundide formaadi aluseks on lapse individuaalne arendamine. Perel ja lapsel peab olema meeldiv ja mugav tunnis töötada. Iga laps teeb oma samme õigel ajal ja just siis kui tema on selleks valmis.

? Teiseks, Loovustoa loovustunnis kasutame nii toiduaineid kui ka kunstivahendeid, lelusid ja rütmipille. Kõik vahendid ja materjalid on vanusele vastavast materjalist.

? Kolmandaks, me ei seo peresid lepinguga ning loovustundide eest tuleb tasuda siis kui oled tunnis käinud, seda näinud ja kogenud. Sa ei pea ostma põrsast kotis.

Ning arvestades "corona"-aega ei ole meil ka kuutasu ega kohamaksu. Meil on paindlik maksusüsteem.

?¬タヘ?¬タヘ? Neljandaks, meile on tähtis õpetajate ja õpilaste tervis ning teeme omalt poolt kõik, mis võimalik, et oleksime ka kolmandal Covid-hooajal terved. Meie õpetajad on vaktsineeritud ning jälgime Eesti Vabariigi Valitsuse korraldusi.


? Lisaks, õplane ei ole seotud ühe rühmaga ning saab vajadusel puudutud tunnid sobival ajal järgi teha. Nädalas on mitmeid loovustunde Tallinna neljas linnaosas.


20 aastat oleme täiustanud ja arendanud loovustundide metoodikat. See on olnud pikk ja huvitav aeg ning ikka veel läheme tundi nii õhinapõhiselt kui tegime seda esimestel aastatel ning naudime igat päeva ja rühma, kes meie tundides osalevad.

Loovustoa õpetajad on oma ala spetsialistid ning suurtes ülikoolides tarkust ammutanud. ?


Kui meie rühmad sobivad sinu ja su lapse uneajaga, siis võtke kaasa vahetusriided, mida tohib määrida, registreerige siin:

https://forms.gle/PUh2cVnvdwDqh1Vy8

ning kohtume loovalt mängides Loovustoa loovustunnis. ?


ps


Pere kolmas laps saab osaleda loovustunnis tasuta.


Kursuse lõpus saavad õpilased nimelised tunnistused.


Tundide tasu sisaldab: professionaalse juhendajaga loovustundi, kus teie päralt on kõik materjalid ja töövahendid, prinditavaid pdf formaadis töölehti meisterdamiseks ja laulu-salmide õppimiseks aga samuti sisaldab see ka riigimakse ja rendikulutusi.



Erahuvikool Loovustoa  õppemaksule laienevad soodustused tulumaksuseaduse (§ 26, lõige 4) alusel. Tulumaksu tagastamiseks peab olema täidetud antud avalduses isikukoodide väljad. Tulumaksutagastust ei tehta vaid ühe loovustunni külastuse korral.



No comments: