Kliki pildil ja liigu kodulehele

Monday, July 12, 2021

Loovustoa suvekool 2021



🍓

Loovustoa suvekooli loovustunnid on meeleolukad.
Turvaline rutiin, rütmimängud ja pillid ning mitmete kuivade ja märgade ainetega tegutsemine. Harjutame koordinatsiooni ja suhtleme täitsa vabalt.

Suvekooli loovustundides saavad toimetada nii lapsed kui ka nende vanemad.
Loome ja areneme koos lapsega.
Õpime: värve, tehnikaid, töövõtteid, laule ja salme, kasutame rütmipille.
Suvised teemad: päikese ja päevalille tund; meremaal; maasikate ja lepatriinude maalipäev; kivid ja savi; porimaal; kroonide ja käevõrude päev; mereröövlipäev; võlume ja leiutame; voolime; maalime kangale ja lõuendile; teeme kingitusi ja kaunistusi; suured ühistööd näitusele ; töö loodusmaterjalidega; jahumängud ja siirupimäed; astumise kastid ja programeerime nutikalt Bee Bot robotit.
Miks see su lapsele hea on?
KUNST JA EESTI KEEL ühes
🍓Loovustoa loovustundides hoiame tähelepanu lapse ealisel arengul läbi käelise tegevuse ja kõnelise-keelelise arendamise. Mida paremini on arenenud lapse peenmotoorika, seda paremini areneb kõne, koordinatsioon, kirja ja lugemisoskus. Peenmotoorika tähendab käte ja silmade koostööd, kui nõtkelt ja täpselt sõrmekesed esemeid haaravad ja nendega üht või teist tegevust suudavad sooritada. Lapse taju ja tunnetuse areng läbi loovtegevuse Loovustoa loovustunnis on üks võimalus kasvada mängides.



💯Sel aastal on Loovustoa suvekoolis suurte laste loovusrühm.
Me oleme võtnud ette looduses maalimise ja kõige tähtsam ülesanne on uurida, kuidas põhivärvid suudavad võluda kõiki värvitoone ja miks pintsel ei kuula alati sõna. Igas tunnis saavad lapsed harjutada ühte kindlat tehnilist võtet, mis aitab maalimisel saavutada kindlat eesmärki.
🎨Aga maalimine ei pea olema tõsine ja raske. Meil on puhas rõõm ja lust igas tunnis. Selleks valmistame soojenduseks vidinaid ja kasulikke asju. Näiteks maalimistarvete koti, lõbusa maski, kauni ja lillelõhnalise kaardi.
Me toimetame Tallinnas Kadriorus Lastemuuseum Miiamilla juures igal neljapäevalkell 17.30.
Kaasa tuleb võtta joogivesi ja mugavad riided, mida tohib määrida.
Kõik töövahendid ja materjalid ootavad sind kohapeal.
Kui sa ei ole parajasti Tallinnas või Eestis, siis saad ise kodus lapsega katsetada. Paneme õppeülesanded ja tööjuhendid blogisse üles. http://loovustuba.blogspot.com/2021/07/loovustoa-suvekool-2021videotunnid.html

Vaja läheb vaid paberit, pintslit ja kolme põhivärvi: kollast, punast ja sinist ning võta valge värv, et helestada ja valgust lisada. 🍓



 

 

No comments: