Kliki pildil ja liigu kodulehele

Monday, August 15, 2011

Loovustuba tegutseb Eestis loovalt

Loovustuba tegutseb Eestis loovalt juba kümme aastat!

Juba kümme aastat tegutseb Tallinnas mitmes linnaosas Loovustuba. Ikka see loovustuba.ee, mis rajati 2002 aastal Kodulinna majas, kui Tiina Mägi sõna “Loovustuba” välja mõtles. See oli aeg kui olid olemas muusika ja võimlemistunnid beebidele, kuid sõna loovus oli hirmus ja võõras. Nüüd tegutseb meie Loovustuba reaalselt ja virtuaalselt, andes nõu ja julgust paljudele järltulijatele: www.loovustuba.ee, www.loovustuba.blogspot.com.

Loovustuba on pakkunud loovat ja arendavat tegevust nii beebidele, lastele kui ka täiskasvanutele. Olles beebide ja väikelaste loovtegevuses lipulaev ja pioneer, oleme viinud Loovustoa metoodika ja põhimõtted paljudesse valdkondadesse ning jõudnud oma ideedega Soome beebiringide maailma. Alates 2003 tegutsevad meie väiksed Loovustoa sõsarringid pea igas Soome linnas.

Loovustoa loovustundides Mustamäel Kaja keskuses, Nõmme kultuurikeskuses, Audenteses ja Pirita Vaba Aja Keskuses ning Miia Milla Manda Muuseumis Kadriorus töötavad oma ala proffessionaalsed pedagoogid. Loovustuba juhib kõik need aastat Christina Lään koos maailma loovamate õpetajatega Nataly ja Tagliga.

Meie loovustundides on palju armsaid ja häid peresid, kelle emakeeleks on eesti, vene, soome, inglise, leedu, läti, mari või itaalia, saksa ja vietnami keel. Loovas keelekümbluses muutuvad Loovustoa loovustunnid säravateks ja toovad rõõmu väikestele ja suurtele.

Kuidas saavad pooleaastased lapsed Loovustoas hakkama ja mida nad seal teevad? Väga hästi saavad hakkama! Lapsed on nagu suured õpetajad, kes aitavad meie ideedel ja õpetustel materialiseeruda ning muudavad lihtsad ülesanded targaks ja mõtestatuks. Lastel on annet ja jõudu tegutseda turvalises keskkonnas vabalt. Loovustoas on lapsed vabad, so kriitikavabad. Nad saavad olla isetegijad ja loojad, nad avastavad maailmaasju ja loovad seoseid. Uudsus ja rutiin, materjalitunnetus ja vanaemade lauluke, värvideküllus ja lõuendi karedus, kõik see aitab kaasa lapse loovuse arengule.Loovustoa loovustunnid toovad lapses esile tema parimad küljed.

Loovustoa töövahendid on turvalised ja läbiproovitud. Palju kasutame loovustunnis loodusmaterjale ja taaskasutamist. Loovustuba teeb koostööd tuntud kaubamärkidega ja värvid on lastesõbralikud.

ROHKEM INFOT:

ह्त्त्प://loovustuba.ee



http://eestielu.delfi.ee/eesti/elu/loovustuba-soovitab-vaikelapse-puhul-loobuge-voimalusest-opetada-ja-hukka-moista.d?id=५५७९९३२६

No comments: