Kliki pildil ja liigu kodulehele

Monday, October 19, 2009

Alustame hooaega sügisnäitusega!

BEEBIDE LOOVUSTOA ÕKOKUNSTI MAALINÄITUS JA AVATUD NÄIDISTUND Tallinnas



Beebide Loovustuba ja MTÜ Loovustuba koostöös Pirita Vaba Aja Keskusega on kooliaasta alguse puhul seadnud üles beebide ja väikelaste ÕKOKUNSTI maalinäituse ning korraldab näituse avamise puhul loova ja värvika avaliku näidistunni Pirita VAKis , Merivälja tee 3,
8 septembril 2009 kell 11.00.



Loovustuba
on populaarne ja lastesõbralik paik, kus pered saavad üheskoos andeid arendada ja loovust kasvatada. Meie üritustel saavad kuue _kuused beebid luua värvide maagiat ja koostöös lapsevanemaga avastada maailma keerulist tunnetust.


Meie näituseprojekt on pühendatud loovusele meis endis ja õkokunsti loodussäästlikule võidukäigule. Millal siis veel äratada tähelepanu meie loodusvarude, keskkonna ja selle säästlikule kasutamisele, kui mitte kohe alguses, lätete juures. Koos peredega oleme arendanud ideed, et laste kasvamiseks, arendamiseks ja kunsti tegemiseks on vaja eelkõige teadlikku inimesest. Inimest, kes on kõige erilisem ja väärtuslikum vara. Inimene suudab tunnetada maailma vägevust ja luua armastav keskond kasvamiseks. MTÜ Loovustuba on võtnud endale südameasjaks kasvatada noorte perede teadlikust lapse kasvatamisel, rõhutades keskkonnasõbralikust ja toetades kultuuriväärtusi.


Milline on noore pere maailm? Kui roheline saab olla last kasvatav perekond?

Ökokunsti vahenditega loodud lastetööd on kui habras jäljend meie keskonna igapäevasest tegevusest. Tööd teeb väärtuslikuks väikese inimese jõupingutus ja pühendumus. Meie lastetööd on kui mosaiik, mis koosneb hetke kildudest, mis said jäädvustatud lõuendile, punutud traadi vahele ja joonistatud paberile.


Lastetööde juhendajad on Christina Lään, Tagli Pitsi ja Nataly Vest - MTÜ Loovustoa head spetsialistid ja loovad õppejõud.


Lisaks näitusele, saavad külastajad osa avatud näidistunnist, mis toimub 8.09 kell 11 Pirita VAKis, Merivälja tee 3, kunstiklassis. Avatud näidistund on kõigile soovijatele. Tunnis saavad lapsed ja täiskasvanud sukelduda värvide maailma, kasutada ökokunsti vahendeid, nautides ise tegemist, liikumist, tunnetamist.

No comments: